Вход Регистрация

Арабат-инфо

- это информационно-туристический портал о Арабатской стрелке - уникальном месте для отдыха и оздоровления.Здесь будут публиковаться самые свежие новости, касающиеся Арабатской стрелки.

На Арабатці буде нова поліцейська станція

Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 846
На Арабатці буде нова поліцейська станція
Відпочивати на популярному курорті Арабатська стрілка у Генічеському районі Херсонщини стане безпечніше. Тут на час курортного сезону відкривають додаткову поліцейську станцію, що працюватиме цілодобово.

До того ж, на станції нестимуть службу і правоохоронці, відряджені для підсилення з інших районів краю, а за потреби — з інших регіонів України. Вартовим порядку допомагає також місцева влада.

Зокрема, Генічеська райрада відшукала спонсорів, чиїм коштом придбали три якісні відеореєстратори для оснащення патрульних машин Головного управління Національної поліції АР Крим. Адже патрульні також “прикривають” і Арабатку, і села біля адміністративного кордону з окупованим півостровом.

І техніка, і резерви зайвими не будуть, упевнені місцеві мешканці. Адже третина з тих понад трьох мільйонів відпочивальників, які відвідують Херсонщину з червня до жовтня, прибувають саме на Приазов’я. За ними тягнеться і кримінальний елемент: і звичайні злодюжки, і торгівці наркотиками та фальсифікованим спиртним. А їх від курорту комусь треба віднаджувати та вже скоєні злочини розкривати.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ, Голос України

«Новый Визит »
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.