Вход Регистрация

Арабат-инфо

- это информационно-туристический портал о Арабатской стрелке - уникальном месте для отдыха и оздоровления.Здесь будут публиковаться самые свежие новости, касающиеся Арабатской стрелки.

На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан

Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 899
На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан
Нещодавно в парку с. Щасливцеве встановили світловий фонтан у формі “Посейдону”, який за давньогрецькою міфологією є богом моря (у давньоримській міфології – Нептун).

Вчора, 27 липня, відбулося його урочисте відкриття з яскравим феєрверком від Івана Красильникова. Відпочиваючи та місцеві мешканці були у захваті від цього яскравого дійства.

Головний архітектор Щасливцевської сільської ради Максим Борідко розповів про головну ідею фонтану, технічні моменти його будівництва. Оскільки у парку с. Щасливцеве більшість об’єктів дозвілля витримані у морському стилі (наприклад, сцена – у вигляді велетенської мушлі, великий корабель), і так як ми живемо на березі Азовського моря, то вирішено і фонтан встановити морської тематики.
Будівництво фонтану тривало близько двох місяців, він побудований за кошти Щасливцевської сільської ради на суму 298 тыс. 33 грн. Виконувало будівництво ПП Пушинін І.А. з Нової Каховки. Досвід роботи цього скульптора – більше 5 років, будівництвами фонтанів він займався у Маріуполі, Новій Каховці, Донецьку, а також у країнах ближнього зарубіжжя.

Це перший фонтан, встановлений на території Щасливцевської сільської ради у громадському місці.

Сільська влада поступово розвиває курортну інфраструктуру своїх населених пунктів, створюючи нові об’єкти благоустрою та дозвілля.
“Дуже важливо, щоб наш курортний край, наша Арабатська Стрілка, становилася все більш комфортною і привабливою для мешканців та відпочиваючих”, – зазначає Щасливцевський сільский голова Віктор Плохушко. Фонтан із підсвітленням буде працювати щоденно у вечірній час. !

"Щасливцевська сільська рада"
На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан
На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан На Арабатській Стрілці відкрили світловий фонтан
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.