Вход Регистрация

Арабат-инфо

- это информационно-туристический портал о Арабатской стрелке - уникальном месте для отдыха и оздоровления.Здесь будут публиковаться самые свежие новости, касающиеся Арабатской стрелки.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 682
Другий етап відкритого турніру з дзюдо присвячений Дню захисту дітей 1 червня в приміщенні ЩСБК було проведено другий етап турніру з дзюдо присвяченого Дню захисту дітей, який зібрав всю дівочу частину, різного віку, дзюдо-клубу "Арабат" разом.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 1074
На Арабатській Стрілці планується провести щорічні змагання з віндсерфінгу та кайтсерфінгу “GPS SPEED CHALLENGE" Шановні мешканці та гості Генічеської територіальної громади!

На затоці озера сиваш з північно- західної сторони с. Стрілкове  на Арабатській Стрілці відбудеться спортивні змагання з віндсерфінгу та кайтсерфінгу під назвою: GPS SPEED CHALLENGE. 
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 777
Винагород багато не буває "Винагород багато не буває" - саме за таким принципом тренуються і перемагають вихованці дзюдо-клубу "Арабат" на Арабатській Стрілці, під керівництвом тренера Дамир Шаймарданов .
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 764
Прекрасний подарунок юних дзюдоїстів громади до першого свята Весни Сьогодні в Херсоні пройшов чемпіонат області серед молоді до 18 років і серед юнаків і дівчат 2007-2009 г.р., в якому взяли участь більше 100 юних дзюдоїстів області.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 428
Клуб дзюдо "Арабат" всіх вітає з Новим Роком! На останнє цього року тренування до наших спортсменів завітав староста Стрілкове Юрій Пуделко. Він привітав дітей з прийдешнім роком Бика, побажав спортивних перемог та успіхів у навчанні, закликав брати активну участь у розвитку спортивного життя села. До того ж поділився планами про наміри побудувати сучасний спортивний комплекс.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 410
На Арабатській Стрілці відбувся турнір силового багатоборства “Кубок Азовського моря-2019” 14 вересня о 14:00 у с. Щасливцеве на б/в «Корал» відбулось урочисте відкриття щорічного турніра силового багатоборства «Кубок Азовського моря-2019». Це четвертий турнір, який проводиться вже вдруге на Арабатській Стрілці. Біля місця проведення турніру знаходяться горяче джерело та солоні озера, що приємно порадувало гостей.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 762
В Стрелковом с успехом прошли детские соревнования по бейблейду Сегодня в Стрелковом был проведён открытый турнир по бейблейду, в котором приняли участие более 30 девчонок и мальчишек из Геническа, Счастливцево и хозяева турнира из Стрелкового.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 701
Клуб дзюдо "Арабат" запрошує до Стрілківського будинку культури на турнір з бейблейдерів Шановні мешканці Арабатської Стрілки!

Дзюдо клуб "Арабат" запрошує бейблейдерів на відкриті змагання до Стрілківського будинку культури!
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 730
3 листопада у с. Щасливцеве відбувся турнир по Beyblade 3 листопада на базі Щасливцевського будинку культури відбувся перший турнір по Beyblade. Бейблед -це гра в яку українські діти почали грати нещодавно, але її існування розпочалося ще в 2000 роках, в мангах японського автора Такао Аокі, історії , яка розповідає про групу друзів ,які змагаються за допомогою двох вовчків на круглій арені. Завдання – виштовхнути блед супротивника з поля ,використовуючи лише саму швидкість та масу блейда.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 904
На Арабатской стрелке стартовал юношеский Чемпионат Украины по сумо (фото и видео) Впервые Генический район принимает Чемпионат Украины по сумо среди юношей и девушек. Турнир стартовал сегодня, 14 сентября, на базе детского оздоровительного лагеря «Орленок» на Арабатской стрелке.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 818
Дзюдо клуб "Арабат" в гостях у "Сокола" В день Последнего звонка нашу секцию клуба дзюдо «Арабат» из Стрелкового пригласили в гости в пансионат «Сокол». Приглашение пришлось очень кстати — секция по прихоти одного человека осталась без места для тренировок, а тут представилась прекрасная возможность посетить замечательный спортгородок
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 966
Кубок Украины по кайтбордингу на Арабатской стрелке: девушки, море, солнце и спорт (фото) 5-10 мая прошел Открытый Кубок Украины по кайтбордингу #Arabatkaclubopencup. Соревнования проходили на Арабатской стрелке.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 778
Щасливцевська сільська рада запрошує на спортивний фестиваль з кайтсерфінгу! З 20 травня по 10 червня у с.Щасливцеве на б/в «Чайка-2» відбудеться спортивний фестиваль з кайтсерфінгу «Arabatskaya strelka cup» «Kitesurfing championship»
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 820
В Щасливцево хочуть виграти спортивний майданчик для школи Цього року вперше Щасливцевська сільська рада бере участь у проекті «Клич друзів – граймо разом!», організатором якого є фонд Кличка. Це конкурс на встановлення 10 сучасних спортивних майданчиків у 2018 році.
Опубликовал: RedactoR Комментариев: 0 Просмотров: 927
В Геническе проводят футбольный турнир против репрессий в Крыму(фото и видео) В Геническе Херсонской области проводят турнир под лозунгами «Футбол против репрессий» и «Футбол против расизма». Организаторами турнира выступили Крымскотатарский ресурсный центр и Меджлис крымскотатарского народа.